Jody ter Stege versterkt per 1 september de afdeling huisvestingsadvies als senior huisvestingsadviseur en Steven Oosterling is per 1 september in dienst als senior adviseur aanbesteden en contracteren.

”Met deze twee ervaren adviseurs zijn wij in staat om organisaties nog beter en breder te helpen met hun huisvestingswensen, vastgoedvraagstukken en bouwprojecten.”, aldus Philip Wenneker, partner en senior projectmanager bij 4Building.

Jody ter Stege | Senior Huisvestingsadviseur bij 4Building

Jody ter Stege 4BuildingJody ter Stege (35) heeft naast ruime ervaring en expertise een prettige contactuele energie. Jody gaat het team en onze opdrachtgevers ondersteunen bij uitdagende huisvestingsvraagstukken.

“Met Jody hebben we extra kennis en inzichten in huis en kunnen we onze bestaande concepten en werkwijze verder optimaliseren. Zo blijven we scherp, actueel en verfrissend wat belangrijke krachten zijn voor gedegen huisvestingsadvies. Van harte welkom Jody!”, aldus Bas van Eijndhoven, partner en senior huisvestingsadviseur bij 4Building.

 

Steven Oosterling | Senior Adviseur Aanbesteden Contracteren bij 4Building

Steven Oosterling 4Building Contracteren AanbestedenSteven Oosterling (42) heeft zijn sporen in het vakgebied verdiend als het brein achter verschillende bouw- organisatieadviezen en aanbestedingstrajecten. Naast het dagelijks vertegenwoordigen van klanten werkt Steven aan de kennisontwikkeling van het vakgebied door het ontwikkelen en faciliteren van cursussen.

“We zijn blij dat Steven ons team komt versterken. Naast de zorg voor onze opdrachtgevers, gaat hij vanuit zijn rol in het management team de afdeling Aanbesteden en Contracteren verder ontwikkelen. Een belangrijke dienst als onderdeel van integraal projectmanagement.”, aldus Philip Wenneker, partner en senior projectmanager bij 4Building.

Voor meer informatie of hulpvragen, bel 023 – 303 59 85 of mail naar wenneker@4building.nl.