Project omschrijving

Herhuisvesting Hawthorne Gardening Company

4Building heeft Hawthorne Gardening Company geadviseerd bij herhuisvesting van haar merken Gavita en Agrolux naar een nieuw bedrijfspand en het Europese DC voor de Hawthorne Gardening producten.

Het gebouw bestaat uit een productiefaciliteit/warehouse van ca. 10.000m2 VVO en een kantoor van ca. 2.000m2 VVO kantoor op Schiphol Rijk / Rozenburg. Het project betrof de integrale verbouw en inrichten van het bestaande kantoor en van de bedrijfshal (ca. 10.000 m2 VVO).

Na een analyse van de werkprocessen zijn de plattegronden samen met het kernteam van het Hawthorne Gardening Company binnen de bestaande bouwkundige kaders ingedeeld. Zo is de huisvesting passend gemaakt op het gewenste kantoorconcept. Het kantoorconcept sluit daardoor aan bij de activiteiten van Hawthorne, en voorziet in meerpersoons- en groepskantoren met formele en informele ontmoetingsplekken.

De werkproces gestuurde inrichting van de bedrijfshal voorziet in een nieuwe productielocatie en een warehouse functie (Europees DC). De bestaande basisinstallaties (VRF/BMI/E-installatie/ Sprinkler/W-installatie/Beveiliging/Toegangscontrole/ CCTV) zijn ofwel aangepast aan de nieuwe lay-out of geheel nieuw aanbracht.

Bijdrage 4Building
Philip Wenneker

“U krijgt niet altijd wat u verwacht,
maar altijd wat u nodig hebt”

ir. P.A. (PHILIP) Wenneker
Sr. Projectmanager | Partner