Aankoopkeuringen & Standopnames

Wilt u zekerheid over de kwaliteit of de waarde van uw beoogde aankoop? Of wilt u weten of uw betalingen gelijke tred houden met de voortgang van de bouw? Als uw organisatie op zoek is naar nieuwe vastgoedobjecten als belegging, dan is het verkrijgen van de juiste stand van zaken van de groot belang. 4Building heeft de kennis en expertise om gedegen en snel een technische en financiële (stand)opname van het vastgoedobject te maken.

Juiste beslissingen door kennis en inzicht

Na inventarisatie ter plaatse en de beoordeling van de aanwezige technische en financiële stukken verzorgen wij een technisch rapport en een financieel overzicht. Ook geeft 4Building inzicht in de situatie van de (noodzakelijke) onderhoudscontracten voor installaties en/of gebouwonderdelen van het object.

Met onze technische rapportage en het financieel overzicht krijgt u een stuk in handen waarmee u uw aankoop/belegging op onafhankelijke wijze kunt onderbouwen.

Stand opnames

Als uw aannemer failliet gaat en het project is nog niet gereed, dan is het verkrijgen van de juiste stand van zaken van groot
belang. Ook als u een meningsverschil heeft over de stand van de werkzaamheden en de daarmee gepaard gaande financiën is
een goede standopname onontbeerlijk. Vaak zijn de betrokkenen niet langer meer in de gelegenheid om deze standopname te
maken en moet u op zoek naar een partner.

Stabu of NlSfb methode

SAB Tata Steel

4Building heeft de kennis en expertise om gedegen en snel een technische en financiële standopname van uw werk te maken. Na inventarisatie ter plaatse en de beoordeling van de aanwezige technische en financiële stukken verzorgen een technisch rapport en een financieel overzicht gebaseerd op de Stabu of lSfb methode. Het technisch rapport wordt voorzien van beeldmateriaal.

Met onze onafhankelijke technische rapportage en het financieel overzicht krijgt u een stuk in handen waarmee u duidelijkheid krijgt over de conditie en de bouwwaarde van het object. En bij eventuele geschillen die u heeft met uw opdrachtnemer of opdrachtgever kunt u een professionele onderbouwing aanleveren.

Bas van Eijndhoven

“Technisch en financieel inzicht in de stand van zaken van het project.”

ir. P.A. (PHILIP) Wenneker
Sr. Projectmanager & Partner

Recente Projecten