Bouwkostenmanagement

U heeft ambitieuze plannen: een nieuw kantoorgebouw, de renovatie van een monumentaal pand of een interne verbouwing van een afdeling. Maar hoe brengt u uw ambities in lijn met uw budget? In een bouwproject kunt u gemakkelijk uw grip op de kosten verliezen. Er zit dan vaak niets anders op dan rigoureus te snijden in de plannen en de kwaliteit bij te stellen. Met deskundig kostenadvies krijgt u helder inzicht in uw bouw- en investeringskosten én de regie hierover.

Stevig grip op uw budget


4Building geeft u financieel houvast, ondersteunt u bij prijsonderhandelingen en bewaakt uw budget – van het eerste idee tot de laatste steen. Wij zijn strikt onafhankelijk en daarom dé vertrouwenspersoon voor u bij het beheersen van uw bouw- en investeringskosten.

4B project ASML Veldhoven

Wij vertalen uw ambities in betrouwbare ramingen, verdeeld over herkenbare elementen. Deze door ons gehanteerde methode geeft u een begrijpelijk overzicht. Onze kostendeskundigen sturen de uitwerking van uw plannen binnen de budgettaire kaders en houden de kans op onnodige kosten zo klein mogelijk. Door nauw samen te werken met het ontwerpteam benutten we alle ontwerp-kansen voor de beste prijs/product-verhouding en hoogst haalbare duurzaamheidsambities. In dit proces maken we ook gebruik van onze kennis van BIM. Tevens maken onze prijsvorming-methodieken het eenvoudig om aannemers onderling
goed te vergelijken, zodat we snel en effectief de meest geschikte partijen kunnen selecteren. Zo bent u in het vervolgtraject
verzekerd van maximaal grip en invloed op kosten én kwaliteit.

Overzicht, inzicht en regie

Voorontwerp Het Schoter HaarlemStrategisch advies, een frisse blik en een persoonlijke aanpak: dat maakt 4Building uniek. Onze kostendeskundigen geven u overzicht, inzicht en regie. Ze spelen een doorslaggevende rol bij aanbestedingen en prijsonderhandelingen.

Ons bureau bestaat uit een toegewijd team van huisvestingsadviseurs, projectmanagers, kostendeskundigen en aanbestedingsspecialisten. Met deze bijzonder brede expertise is 4Building uw complete partner in elk bouwproject. In alle openheid en met veel plezier werken we samen met u, schouder aan schouder, aan het beste eindresultaat.

4Building bouwt of ontwikkelt niet zelf. Als onafhankelijk adviseur is ons enige belang dat u als opdrachtgever tevreden terugblikt op het proces, enthousiast bent over het resultaat en vol vertrouwen naar de toekomst kijkt.

Bas van Eijndhoven

“Laat uw budget niet aan de verbeelding over.”

ing. Frank Rijbroek
Sr. Bouwkostendeskundige

Bouwkostenmanagement Projecten