Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Naast ons werk in projecten vinden wij het belangrijk om maatschappelijk actief betrokken zijn. Dat doen we op diverse vlakken. We ondersteunen sociale projecten, evenementen en onderzoek met (geheel of gedeeltelijk) belangeloze inzet. Ook sponsoren we in de kring van medewerkers sportinitiatieven.

Niet omdat het kan, maar omdat het moet

Contacten met studenten en onderwijsinstellingen vinden wij binnen 4Building zeer belangrijk. Samenwerking Hogeschool InHollandWe nemen dan ook onze verantwoordelijkheid in het (mede) opleiden en inspireren van de nieuwe generatie projectmanagers en adviseurs. Dit doen we door voorlichting te geven op middelbare scholen, mee te werken aan studentenprojecten en het bieden van stage en afstudeerplaatsen.

Rabobank Circular Economy Challenge

4Building is ook deelnemer geweest aan de Rabobank Circular Economy Challenge. We wilden met onze deelname zowel een succesvolle aanpak (proces) als praktische toepassingen (inhoud) ontwikkelen vanuit het streven naar een circulaire economie.

4Building Teambuilding Weekend Den Bosch

Samen met de Rabobank, KPMG en de andere deelnemers ontwikkelde we praktische tools die het integreren van Circulair Bouwen binnen projecten eenvoudiger maken.

Verder zijn we betrokken bij de verbouwing van de Lutulistraat 141 te Hoofddorp. In dit vrijstaande huis wonen straks negen jongvolwassenen van 18 tot zo’n 25 jaar zo zelfstandig mogelijk. Een bijzonder thuis voor deze jongvolwassenen met de geborgenheid van een eigen kamer en de warmte en vertrouwdheid van samen leven. Stichting ZilverEsdoorn staat met dit particulier initiatief garant voor 24-uurszorg op antroposofische basis en wij dragen bij in de bouw(kosten)begeleiding. Straks staat er een mooi (t)huis voor alle bewoners.

“Betrokkenheid, kwaliteit en creativiteit creëren het beste eindresultaat.”

Vraag onze adviseurs voor een vrijblijvend gesprek.