Werken bij 4Building

4Building is een onafhankelijk advies- en managementbureau op het gebied van huisvesting, vastgoed en bouwprojecten. We worden enthousiast van complexe private en publieke utiliteitsprojecten en werken voor opdrachtgevers zoals Corendon, Erasmus Universiteit, Holland Casino, ASML, Schiphol en UMC Utrecht.

 

 

Werken, stage of afstuderen

Wij zorgen voor professionele adviezen en diensten in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Dat doen we bij grote of complexe vraagstukken in samenwerking met één of meer collega’s. Wij werken hard aan onze groei op basis van gedegen ervaring en kennis van de markten. Wij zijn in januari 2009 gestart met vier senior professionals op verschillende kennisgebieden en hebben nu 25 medewerkers. Met veel enthousiasme en ondernemingsgeest bouwen wij verder aan ons bureau.

Wat wij bieden

Werken bij 4Building betekent dan ook: kansen krijgen en nemen, kennis en vaardigheden ontwikkelen en verdragen, werken als ondernemer op elk niveau, een stimulerende omgeving, pragmatisch bezig zijn en tevreden klanten krijgen en behouden. En dat alles in een collegiale sfeer met uitstekende collega’s in een prettige omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Als je bij 4Building werkt, heb je een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden die jouw ambities ondersteunen en waarin betrokkenheid bij het bedrijf wordt gestimuleerd. Een goede beloning op basis van kennis, ervaring en toegevoegde waarde is vanzelfsprekend. Daarnaast wordt het resultaat van het bureau ook merkbaar voor de medewerkers. De arbeidsvoorwaarden geven de ruimte voor flexibel werken zowel voor de werknemer als voor het bureau. Veel aandacht wordt besteed aan de continue ontwikkeling van kennis en vaardigheden van de individuele medewerker en het bureau als geheel.

Groepsfoto team 4Building Team Weekend

Enthousiast geworden? Wij zijn altijd geïnteresseerd in open sollicitaties. Stuur gerust een brief of e-mail aan werken@4building.nl.

Vacatures

Stage en afstuderen bij 4Building

Samenwerking Hogeschool InHolland

Contacten met studenten en onderwijsinstellingen vinden wij binnen het bureau zeer belangrijk. Studenten begeleiden kost weliswaar tijd maar biedt ook veel voldoening, inspiratie en uitwisseling van kennis. Met de technische universiteiten zoeken wij naar nieuwe ontwikkelingen en toepassingen binnen het vakgebied.

Vanuit dit perspectief staan wij open voor stages en afstudeerders. Wij vragen van stagiaires en afstudeerders een ondernemende kijk op de periode die ze bij 4Building willen doorbrengen. Wij hebben onze eigen ideeën over onderwerpen maar worden liever verrast door creatieve studenten. Neem gerust contact met ons op via werken@4building.nl.

“Samen bouwen aan een mooie toekomst.”

Neem gerust contact met ons op via de onderstaande buttons.