Partner in uw bouw- of huisvestingsproject

4Building levert vak- en maatwerk bij het beantwoorden van uw huisvesting- en bouwvraagstukken. Wij zijn deskundige adviseurs op het gebied van planontwikkeling, huisvesting en bouwkosten, en betrokken projectmanagers bij uw ontwerp- of bouwproces.

Bekijk hier de video over 4Building. 

Waarom 4Building?

Ons bureau bestaat uit een toegewijd team van projectmanagers, huisvestingsadviseurs, bouwkostendeskundigen en aanbestedingsspecialisten. Met deze brede expertise is 4Building uw complete partner in elk bouwproject. In alle openheid en met veel plezier werken we samen met u, schouder aan schouder, aan het beste eindresultaat.

Prijs genomineerde Ondernemersprijs Haarlemmermeer en Schiphol 2023 4Building Teamfoto

4Building bouwt of ontwikkelt daarin niet zelf. Als onafhankelijk adviseur is ons enige belang dat u als opdrachtgever tevreden terugblikt op het proces, enthousiast bent over het resultaat en vol vertrouwen naar de toekomst kijkt.

4Building ontwikkelt perspectief.

Van het eerste idee tot de laatste steen: onze adviseurs bieden in alle fasen van het proces de juiste ondersteuning. Uw wensen staan hier, binnen de objectieve kaders van tijd en geld, altijd voorop.

Hoe gaan we te werk?

Deskundig

Ons multidisciplinaire team biedt helder overzicht op uw vraagstuk. Wij weten precies welke stappen te nemen naar uw einddoel – en welke niet.

Doelgericht

Processen en projecten doordacht en slim neerzetten bespaart tijd en onnodige kosten. Daarom bepalen we graag samen met u de juiste route voordat uw – vaak kapitaalintensieve – reis start.

Vindingrijk

Wij houden van een open vizier. Om uw onderliggende wensen boven tafel te krijgen gebruiken we innovatieve technieken. Door over de grenzen van ons vakgebied heen te kijken komen we tot de sterkste oplossingen. Zo krijgt u niet altijd wat u verwacht, maar altijd wat u nodig heeft.

Onafhankelijk

4Building is een verfrissend geluid in de wereld van bouwadvies en projectmanagement. Naast onze deskundige en doelgerichte aanpak en onverwachte oplossingen, zijn we strikt onafhankelijk. Alleen uw (commerciële) belang staat centraal: helder en transparant.

Onze klanten

Onze klanten aan het woord

“Ik heb de samenwerking met Sanne als zeer prettig ervaren. Wekelijks telefonisch overleg, af en toe even sparren en het motto afspraak is afspraak kenmerken onze samenwerking. De rol van Bas op de achtergrond, als kritische en als “onafhankelijke deskundige” is door mij zeer gewaardeerd.” 
logo Respect zorggroepAnnuska Raaijmaker, Respect Zorggroep
“Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en de manier hoe we dit project met elkaar uitgevoerd hebben. Professionaliteit, pro activiteit, hoog niveau van relevante kennis, korte en open communicatie, snelle beslissingen en goede relatie met (onder)aannemers. Ik zou Philip altijd aanraden en in toekomst opnieuw inhuren.” 
Logo Hawthorne Gardening CompanyRichard van Bueren, Hawthorne Gardening Company
“Wij bevelen 4Building van harte aan voor zorgvuldige en succesvolle bouwbegeleiding en bouwkostenadvies.”
Bouwproject Schiphol KlantSchiphol Group
“Mooie bouwavonturen beleefd Bas: veel van je geleerd!”  
Logo ReadeSuzan Vernie, Reade
“Heel deskundig en professioneel!”
Sporthal de Wissel RidderkerkBabet Monsma, Gemeente Ridderkerk
“De samenwerking met alle betrokkenen verliep vlot, correct en professioneel. Met Sanne van Bekkum zeer goed en frequent overleg gehad, waarin zij haar visie, aanpak en gestructureerde werkwijze duidelijk kon overbrengen.”
4B project CardicareHelen Nederlof, locatie manager, St. Antonius Cardicare
“Functioneel / Ruimtelijk Programma van Eisen was perfect en een goede samenvatting van hetgeen opgehaald in sessie met werknemers en afvaardiging uit de zorg (medewerkers Siza).”
Siza 4B projectArthur Botman, Siza
“4Building heeft al haar werkzaamheden in goede onderlinge samenwerking, conform planning, professioneel en naar volle tevredenheid uitgevoerd.”
Westergasfabriek

Wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen?
Bel met één van onze adviseurs!