Hospitality

In geen enkele sector is gastvrijheid en gastbeleving zo belangrijk als in de hospitality sector. De sector is in de afgelopen decennia ontwikkeld van een aanbod gestuurde globale markt, maar een vraag gestuurde sector met oog voor lokale identiteit. En dat vinden wij interessant: het aanbieden van oprechte en duurzame gastvrijheid. Hoe vertaal je dat naar huisvesting en ‘guest experiences’?

Dynamiek en kansen verzilveren

Hospitality

De hospitality sector in Europa heeft een enorme vlucht genomen door de toename van welvaart in bijvoorbeeld zuidoost Azië, Zuid -Amerika en Rusland. In de globaliserende wereld krijgen meer mensen de mogelijkheid te gaan reizen en zij doen dat ook graag. Ook de ontwikkeling van bijvoorbeeld de restaurant-cultuur betekent dat meer mensen vaker op zoek gaan naar nieuwe ervaringen.

Tegelijkertijd heeft de sector vanuit verschillende hoeken te kampen met nieuwe uitdagingen. Vliegen is niet duurzaam en daarom kiezen steeds meer mensen om niet noodzakelijke reizen niet meer te maken. Ook virussen hebben een andere kijk op reizen gegeven, vooral waar het zakelijk gerelateerde reizen betreft.

Kansen verzilveren

Hospitality

Ondernemers in de sector zijn als geen ander in staat om nieuwe ideeën en concepten te ontwikkelen als antwoord op de wensen van nieuwe klanten. En u als ondernemer bent ook goed in staat om uw nieuwe ‘product’ aan de man te brengen, zodra het gerealiseerd is. Wij helpen u graag met het traject van idee tot realisatie.

Advies van idee tot realisatie

Onze huisvestingsadviseurs zijn in staat om uw nieuwe ideeën te verrijken en het concept compleet te maken met een set professionele eisen. Vervolgens maken we de vertaling naar interessante huisvestingsconcepten. Met kennis van de markt weten we hoe de businesscase zal reageren op verschillende ontwikkelingsrichtingen. Wij helpen u bij het bepalen van de juiste koers
en vervolgens de stapsgewijze invulling en uitwerking daarvan.

Onze referenties in de sector zijn spraakmakend. Wij zijn verantwoordelijk voor de planontwikkeling en het
projectmanagement van verschillende hotels, zoals het duurzame QO-hotel (Intercontinental Hotels Group), Restaurant QO Hotelverschillende Corendon hotels, het monumentale Conscious Westerpark hotel en het Steinberger hotel
Schiphol-Oost. Graag brengen wij u in contact met onze opdrachtgevers om ervaringen te delen en inspiratie
op
te doen.

Bas van Eijndhoven

“Beleving, verrassing, verrijking en ontspanning.”

ir. P.A. (PHILIP) Wenneker
Sr. Projectmanager & Partner

Hospitality Projecten