Industrie & Logistiek

Als organisatie van ingenieurs worden wij heel blij van projecten waar productietechniek een hoofdrol speelt. In deze projecten hebben wij vaak de rol van de ‘procesmanager met helikopterview’, met affiniteit voor techniek en bouw. Wij werken daarbij ook met overtuiging aan de maatschappelijke thema’s, zoals de schaarste aan ruimte en esthetische kwaliteit. Hoe bouwen we met elkaar een efficiënte productielocatie en tegelijkertijd een aantrekkelijke werk- en leefomgeving?

Productieproces als leidraad voor huisvesting

Met onze kennis van het organiseren van huisvesting zorgen wij voor de inrichting van een efficiënt productieproces. Dat is maatwerk, waarbij de bouwkundige investeringen vaak beperkt zijn ten opzichte van de proces- en installatietechniek. De complexiteit van dergelijke projecten ligt vaak in de snelheid, de plek, het productieproces of de schaalgrootte.

Uw productieproces is altijd leidend bij het maken van de keuzes en het bepalen van de kwaliteit. Wij vinden dat de werkbeleving van uw personeel daarbij ook een belangrijke hoofdrol speelt.

Bouwen nieuwe fabrieken en productielocaties

Vanuit deze visie hebben wij bedrijven als Danone, Friesland Campina, Tata, SAB, ASML, Hawthorne en ABI begeleid met hetbouwen van nieuwe fabrieken en productielocaties. En met deze ervaring en marktkennis helpen wij graag ook u.

Wij kunnen u helpen bij de keuzes over de ontwikkeling en de eigendomsstructuur. U doet immers kapitaalintensieve
investeringen! Wilt u in eigen beheer ontwikkelen of kiest u voor ontwikkelaars? En hoe wilt u financieren? Waar wilt u controle
over houden en wat mogen anderen bepalen? Wat betekent dat voor uw organisatie en voor uw uitvraag?

Allemaal vragen waar we graag bij helpen!

Bas van Eijndhoven

“Techniek als drijfveer, maar met focus op resultaat.”

R. (RON) van der Ham
Projectleider

Projecten Industrie & Logistiek