Kantoren

Draagt uw kantoor bij aan extra prestaties van uw werknemers? Is het een fijne plek waar uw werknemers trots op zijn? Voldoen uw kantoren nog aan de eisen van deze tijd, waar werk en privé steeds meer door elkaar heen lopen en deels thuis werken niet meer weg te denken is? Wij adviseren bij huisvestingsconcepten, bij programma’s van eisen en bij inpassingsvraagstukken. Daarbij hebben wij oog voor integratie van facilitaire voorzieningen en ICT faciliteiten.

Huisvesting als visitekaartje

Herhuisvesting Kansspelautoriteit Kantoor

Wij zien het belang van goede huisvesting voor het welzijn en daarmee de prestaties van een organisatie en haar medewerkers. In onze visie gaat het om veel meer dan een functionele werkplek en een prettig klimaat. Nieuwe ontwikkelingen geven een nieuwe kijk op de functionaliteit en de omvang van de kantooromgeving. Maar bovenal willen werkgevers en werknemers ook een gezamenlijke eigen plek die recht doet aan de cultuur en identiteit van het bedrijf.

Kwaliteit en efficiëntie in kantoorhuisvesting

4Building kan u en uw organisatie begeleiden bij vraagstukken op strategisch niveau tot en met de oplevering. Wij adviseren bij businesscases en analyseren (financieel, ruimtelijk) passende locaties om u te ondersteunen en Herhuisvesting Kansspelautoriteit Kantoorontzorgen bij het maken van de juiste keuze. We ontwikkelen samen met u en uw medewerkers een huisvestingsvisie en programma van eisen, wat niet alleen inzicht geeft in de feitelijke ruimtebehoefte maar ook in de vraag achter de vraag. Vervolgens zoeken we passende adviseurs die het ontwerp maken en uitwerken, passend bij uw uitgangspunten en doelstellingen. In de uitvoering werken we intensief samen met uitvoerende partijen en u als opdrachtgever.

“Wat ons kenmerkt is de korte lijntjes, slagvaardigheid en het goed afhechten van onderwerpen.”

“Onze dienstverlening betreft zowel renovatie en herinrichting als uitbreiding en nieuwbouw.”

Onze opdrachtgevers en projecten
 • Kansspelautoriteit – Herhuisvesting nieuw kantoor
  De Kansspelautoriteit is van De Hoftoren in Den Haag (Rijksvastgoedstelsel) verhuisd naar een nieuwe locatie – New Babylon Den Haag. 4Building heeft de Kansspelautoriteit vanaf het initiatief t/m de ingebruikname begeleid bij deze herhuisvesting. De Kansspelautoriteit heeft nu een nieuwe gezonde en duurzame werk- en ontmoetingsplek voor alle medewerkers.
 • Erasmus Universiteit – RSM, 5e verdieping T5-gebouw
  Samen met een afvaardiging van alle afdelingen hebben de huisvestingsadviseurs van 4Building een visuele en inspirerende huisvestingsvisie opgeleverd. Dit document bestaat uit een huisvestingsconcept, relatieschema, ruimtelijst en inspiraties voor look & feel.
 • Thyssenkrupp Stairlifts – Hoofdkantoor in Krimpen a/d IJssel
  In samenwerking met management en werknemers hebben de huisvestingsadviseurs van 4Building een voorstel opgeleverd voor een nieuwe indeling en een aantal ruimtelijke aanpassingen. Hierbij zijn de investeringen naast de (financiële) winst gehouden zodat op bestuurlijk niveau gefundeerde besluiten genomen konden worden.
 • UMC Utrecht – Programma Kantoren
  Voor het Universitair Medisch Centrum in Utrecht (UMC U) hebben de huisvestingsadviseurs van 4Building een integraal kantoren ruimteboek, programma van eisen en Haalbaarheidsstudie ontwikkeld voor het tijdelijk huisvesten van ca. 600 FTE in 2 verschillende gebouwen. Daarna hebben wij van een projectonderdeel de uitvoering begeleid.
Bas van Eijndhoven

“Een kantoor dat past bij de identiteit en werkwijze van uw organisatie.

ir. P.A. (PHILIP) Wenneker
Sr. Projectmanager & Partner

Kantoren Projecten