Disclaimer
De vorm en inhoud van deze website is door 4Building met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Indien onderdelen van deze website niet werken of de gegevens op deze website onjuist, onvolledig en/of verouderd zijn, is 4Building hiervoor niet aansprakelijk.

Bezoekers en/of gebruikers van de website van 4Building kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door 4Building aangeboden informatie. 4Building is derhalve niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie afkomstig van de website van 4Building.

Copyright
Alle teksten op deze website van 4Building zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn intellectueel eigendom van 4Building. Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt 4Building zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (tekst, audio- en/of beeldmateriaal) van deze website, zonder de expliciete schriftelijke goedkeuring van 4Building, is niet toegestaan.

Soms maakt 4Building gebruik van teksten en beelden van derden voor haar website. Deze komen voort uit het begeleiden en documenteren van creatieve sessies en gebruikersparticipatie in onze projecten alsmede het begeleiden van studenten op onderwijsinstellingen.

Wij doen ons uiterste best om deelnemers aangekocht of rechtenvrij materiaal te laten gebruiken en/of de rechthebbende te vermelden. Mocht een vermelding bij uw tekst of beeld niettemin ontbreken, laat het ons dan graag weten via info@4building.nl. Wij zullen dit dan zo spoedig mogelijk aanpassen.

Hyperlinks
Bepaalde hyperlinks in deze website verwijzen naar websites van derden waarop 4Building geen invloed heeft. 4Building kan daarom geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid van deze links of enig ander aspect van de informatie op de websites van derden.