Onderhoudsmanagement

Heeft u goed in beeld wat de staat van onderhoud (de conditie) is van uw vastgoedportefeuille? En heeft u het onderhoud voor de komende jaren gepland en gebudgetteerd? Een belangrijke activiteit bij het beheren van de vastgoedportefeuille is het onderhoud. Het is essentieel de conditie van gebouwen, gebouw gebonden installaties en terrein vast te leggen en het onderhoud te plannen en te bewaken. Wij kunnen u helpen met conditiemetingen en onderhoudsplannen.

Behoud de kwaliteit voor optimaal gebruik

onderhoudsmanagement

Conditiemetingen

4Building heeft de kennis om gedegen en snel een technische en financiële standopname van uw vastgoed(object) te maken. Na inventarisatie ter plaatse en de beoordeling van de aanwezige technische en financiële stukken verzorgen wij een technisch rapport en een financieel overzicht gebaseerd op de Stabu of NlSfb methode. Het technisch rapport wordt voorzien van beeldmateriaal.

Met onze onafhankelijke technische rapportage en het financieel overzicht heeft u een stuk in handen dat duidelijkheid geeft over de conditie van uw vastgoed, en daarmee een helder vertrekpunt voor het plannen en budgetteren van het onderhoud.

Woningbouw pand

Meerjaren Onderhoudsplannen

Door het gepland uitvoeren van onderhoud wordt achterstallig onderhoud voorkomen, krijgt u inzicht in de noodzakelijke instandhoudingskosten over langere periode en beschikt u over feitelijke gegevens om beleidsbeslissingen gefundeerd te nemen. Een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) schept de voorwaarden voor optimaal gebruik, verhuurbaarheid en instandhouding van uw object(en). Uw vastgoed kan jaarlijks systematisch worden gemonitord aan de hand van een vooraf afgesproken conditieniveau. Hiermee behoudt uw vastgoed zijn waarde, functionaliteit en uitstraling.

Bas van Eijndhoven

“Betere prestaties door vastgoed in topconditie.”

ir. P.A. (PHILIP) WENNEKER
Sr. Projectmanager & Partner

Recente Projecten