Vacature

Projectleider
Nieuw-Vennep I Zwolle I Den Bosch | 32 – 40 uur

Projectleider

 

Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een klantgerichte en gedreven projectleider voor utiliteitsbouwprojecten.

Zelfstandig of in teamverband stuur jij ontwerp- en uitvoeringsteams aan. Jij bent de spil tussen de samenwerkende partijen en werkt zo aan het beste eindresultaat voor opdrachtgevers zoals o.a. Holland Casino, de Kansspelautoriteit, de Veiligheidsregio Kennemerland, Corendon en Haaglanden Medisch Centrum.

Samen werken aan nieuwe kansen voor gebieden, gebouwen en gebruikers. Deze missie van 4Building geeft je energie, want 4Building zorgt met betrokkenheid, integriteit, kwaliteit en creativiteit voor de optimale realisatie van projecten. Binnen deze projecten ben jij de schakel tussen het ontwerp en de realisatie van een breed scala aan utiliteitsbouwprojecten. Je werkt nauw samen de projectmanager(s) en vertegenwoordigt onze klanten bij de verwezenlijking van hun huisvestingsbehoeften. Juist de dynamiek tussen de verschillende partijen, projecten en sectoren maakt deze functie zo interessant.

Jouw verantwoordelijkheden als projectleider

 • Adviseren, begeleiden en (mede) aansturen van projectteams in de ontwerp- en uitvoeringsfase (GROTIK).
 • Opbouwen en onderhouden van duurzame relaties met opdrachtgevers.
 • Creeren van nieuwe samenwerkingsmogelijkheden.

Als projectleider werk je in ons team van 2 senior projectmanagers, 5 projectleiders en 2 directievoerders. Je werkt nauw samen met de directie en je collega’s van bouwkosten en huisvestingsadvies.

4Building

4Building is een groeiend onafhankelijk advies- en managementbureau op het gebied van huisvesting, bouwkosten, vastgoed en bouwprojecten. Met circa 24 betrokken projectmanagers en adviseurs zorgen wij voor resultaat door verbinding, sturing en een gestructureerd ontwerp – en bouwproces. Wij worden enthousiast van complexe private en publieke utiliteitsprojecten, zoals kantoren, sportcentra, ziekenhuizen en bijvoorbeeld onderwijsgebouwen. 4Building werkt onder andere voor aansprekende opdrachtgevers als Corendon, Erasmus Universiteit, Hawthorne Lighting, ASML, Schiphol en UMC Utrecht. Sfeer en teamspirit zijn voor ons belangrijke elementen in ons team. We organiseren daarom naast leuke projecten ook regelmatig gezellige interne activiteiten, zoals borrels en (sport)uitjes.

Jouw kwaliteiten als projectleider

Jij zorgt voor het juiste eindresultaat door verbinding, sturing en een gestructureerd ontwerp – en bouwproces. Dit bereik je door je goede communicatieve eigenschappen, schrijfvaardigheden en commercieel inzicht. Je bent klantgericht, pragmatisch, technisch, analytisch, sterk met cijfers en weet partijen te enthousiasmeren en mee te nemen in jouw ideeën. Verder denk je proactief, ben je een teamspeler en heb je de ambitie om te opereren als zelfstandig projectleider. Ook beschik je over:

 • Een hbo-/wo- werk en -denkniveau, bij voorkeur in de richting van techniek of vastgoedmanagement.
 • Relevante ervaring als projectleider bij een aannemer, architect, bouwadviesbureau of vergelijkbaar.
 • Ervaring met complexe projecten in bijvoorbeeld de zorg, onderwijs of elders is een pré.

Arbeidsvoorwaarden bij 4Building

Voor de functie van projectleider kun je, op basis van 32 – 40 uur per week, rekenen op:

 • Ruimte en vrijheid om mee te denken en bouwen aan een groeiende onderneming.
 • Flexibele invulling van werktijden en dagen binnen 32 – 40 uur.
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Een goede maandwaardering, met een vaste 13e maand en winstdeling.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het aantal vakantiedagen en pensioen.
 • Eventuele leaseauto.
 • Goed bereikbare werklocatie met eigen parkeergelegenheid.
 • Dagelijkse gezamenlijke lunch op kantoor (als het weer mag).
 • Gezellige en informele werksfeer met enthousiaste collega’s.
 • Goede voorzieningen (ICT) om ook op afstand als team goed samen te kunnen werken.

Samen werken aan nieuwe kansen voor gebieden, gebouwen en gebruikers?

We maken graag een afspraak of organiseren graag een Teams sessie om kennis met je te maken. Ook ontvangen we jouw sollicitatie met cv en motivatiebrief graag via werken@4building.nl.

Meer informatie over de vacature, neem contact op met Philip Wenneker, Sr. Projectmanager en Partner via 06 – 100 89 864 of wenneker@4building.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst.

“Samen bouwen aan een mooie toekomst.”

Neem gerust contact met ons op via werken@4building.nl.