Vacature

Senior Projectmanager
Nieuw-Vennep I Zwolle I Den Bosch
32 – 40 uur

Senior Projectmanager


Bouw MRI-OK WKZ UMCVoor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een energieke, klantgerichte en gedreven senior projectmanager voor utiliteitsbouwprojecten.

Zelfstandig of in teamverband stuur jij ontwerp- en uitvoeringsteams aan. Jij bent de spil tussen de samenwerkende partijen en werkt zo aan het beste eindresultaat voor onze opdrachtgevers.

Samen werken aan nieuwe kansen voor gebouwen en gebruikers. Deze missie van 4Building geeft je energie, want wij zorgen met betrokkenheid, integriteit, kwaliteit en creativiteit voor de optimale realisatie van projecten. Binnen deze projecten ben jij de schakel tussen het ontwerp en de realisatie van een breed scala aan utiliteitsbouwprojecten. Je werkt nauw samen met je collega’s en vertegenwoordigt onze klanten bij de Hoogste Punt ABI Teamverwezenlijking van hun huisvestingsbehoeften. Juist de dynamiek tussen de verschillende partijen, projecten en sectoren maakt deze functie zo interessant.

Jouw verantwoordelijkheden als sr. projectmanager

 • Adviseren, begeleiden en aansturen van projectteams in de ontwerp- en uitvoeringsfase (GROTIK).
 • Opbouwen en onderhouden van duurzame relaties met opdrachtgevers.
 • Creëren van nieuwe samenwerkingsmogelijkheden.

Als sr. projectmanager werk je in ons team van twee andere senior projectmanagers, zes projectleiders en drie directievoerders. Herhuisvesting Kansspelautoriteit nieuwe locatieJe werkt daarnaast nauw samen met de eigenaren van het bedrijf en je collega’s van bouwkosten, huisvestingsadvies en contractmanagement.

4Building

4Building is een groeiend onafhankelijk advies- en managementbureau op het gebied van huisvesting, bouwkosten, vastgoed en bouwprojecten. Met ruim 25 betrokken professionals zorgen wij voor resultaat door verbinding, sturing en een gestructureerd ontwerp – en bouwproces. Wij worden enthousiast van complexe private en publieke utiliteitsbouwprojecten, zoals kantoren, sportcentra, ziekenhuizen en bijvoorbeeld onderwijsgebouwen. 4Building werkt onder andere voor Bouwbord Het Schoter Projectmanagement Sander Jobaansprekende opdrachtgevers als Corendon, Erasmus Universiteit, Hawthorne Lighting, ASML, Schiphol en UMC Utrecht. Sfeer en teamspirit zijn ook belangrijke elementen. We organiseren daarom naast leuke projecten ook regelmatig gezellige interne activiteiten, zoals borrels, diners en (sport)uitjes.

Jouw kwaliteiten als senior projectmanager

Jij zorgt met jouw bijdrage voor een gestructureerd ontwerp – en bouwproces. Dit bereik je door je goede communicatieve eigenschappen, schrijfvaardigheden en commercieel inzicht. Je bent strategisch, klantgericht, analytisch, sterk met cijfers en weet partijen te enthousiasmeren en mee te nemen in jouw ideeën. Verder ben je proactief, een teamspeler, stressbestendig en heb je de ambitie om te opereren als zelfstandig projectmanager. Verder breng je mee:

 • Een wo-werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van techniek of vastgoedmanagement.
 • Coachende kwaliteiten om junioren en medioren mee te nemen in projecten.
 • Relevante ervaring als medior/senior projectmanager bij een aannemer, architect, bouwadviesbureau of vergelijkbaar.
 • Ervaring met complexe projecten in bijvoorbeeld projectontwikkeling, zorg, onderwijs of elders.
 • Een relevant netwerk van potentiële opdrachtgevers.

Arbeidsvoorwaarden bij 4Building

Voor de functie van senior projectmanager kun je, op basis van 32 – 40 uur per week, rekenen op:

 • Ruimte en vrijheid om mee te denken en bouwen aan een groeiende onderneming.
 • Flexibele invulling van werktijden en dagen binnen 32 – 40 uur.
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Een goed salaris met een vaste 13e maand en winstdeling.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals aantal vakantiedagen en pensioen.
 • Eventuele leaseauto.
 • Goed bereikbaar kantoor met eigen parkeergelegenheid.
 • Dagelijkse gezamenlijke lunch op kantoor.
 • Gezellige en informele werksfeer met enthousiaste collega’s.
 • Goede voorzieningen (ICT) om ook op afstand als team goed samen te kunnen werken.

Samen werken aan nieuwe kansen voor gebouwen en gebruikers?4Building Alumni Borrel Quiz

We maken graag een afspraak om kennis met je te maken en ontvangen jouw sollicitatie met cv en motivatiebrief graag via werken@4building.nl.

Voor meer informatie over de vacature, kan je contact opnemen met Philip Wenneker, Sr. Projectmanager en Partner via 06 – 100 89 864 of wenneker@4building.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst.

“Samen bouwen aan een mooie toekomst.”

Neem gerust contact met ons op via werken@4building.nl.