Duurzame ontwikkeling

Heeft u de ambitie om bij de dragen aan het verduurzamen van uw vastgoed? Bent u op zoek naar een aanpak om duurzame stappen te kunnen maken? Onze adviseurs duurzame ontwikkeling ondersteunen bij vraagstukken in nieuwbouw en transformaties en gebiedsontwikkeling, waarin wij de duurzame thema’s energie, circulaire bouw, mobiliteit, klimaatadaptatie en gezondheid integraal betrekken.

Neem contact op voor een eerste advies

Verduurzamen doen we samen

Wij staan samen voor een enorme verduurzamingsopgave. Er komt immers veel op ons af: Parijsakkoord, het klimaatakkoord, de bouwagenda, nieuwe bouwregels (BENG, gasloos, energielabel kantoren, milieuprestatie gebouwen). U heeft de ambitie stappen te zetten of ervaart dat u “iets moet”, maar misschien weet u niet waar u moet beginnen?

4Building ondersteunt u hierbij. Onze adviseurs duurzame (gebieds)ontwikkeling adviseren bij vraagstukken in nieuwbouw, transformaties en gebiedsontwikkeling. Wij betrekken daarbij integraal de duurzame thema’s energie, circulaire bouw, mobiliteit, klimaatadaptatie en gezondheid.

Van ambitie naar uitvoering

Wij vertalen de ambities en brengen deze naar een herkenbaar gebouw- cq gebiedsniveau. Duurzaamheidsambities en
gebruikerstevredenheid vragen vervolgens beide om een gebalanceerde optimalisatie, waarbij de ontwikkeling alleen vanuiteen verantwoorde (maatschappelijke en) financiële business case tot uitvoering gebracht kan worden.

U bent bij ons aan het juiste adres voor ambitie- en kansenanalyses, investerings- en exploitatieberekeningen, verbinding met interne en externe stakeholders, vormgeving van nieuwe samenwerkingen, organisaties en projecten, en projectmanagement van het gehele ontwikkeltraject.

Bas van Eijndhoven

“Door inzicht en overzicht naar een afgewogen balans.”

ir. P.A. (PHILIP) Wenneker
Sr. Projectmanager & Partner

Duurzame Projecten