Project omschrijving

Hotel Bleijenburg Den Haag

Vastgoedontwikkelaar FRESCH Real Estate gaat een gedateerd kantoorpand in de binnenstad van Den Haag compleet vervangen voor een nieuw gebouw (2153 m2) met een fraaie en rijke gevel en een uitstraling die uitnodigend is. Het gebouw in deze levendige locatie in de historische binnenstad wordt het Hotel Bleijenburg met ca. 88 kamers met een kwalitatief hoogwaardig interieur.

4Building begeleidt en adviseert FRESCH in dit project met de totstandkoming van het hotel. Naast het ontwerpmanagement, begeleidt 4Building de bestemmingswijziging, prijsvorming van de uitvoerende partijen en we onderhouden het contact met de eindgebruiker en stakeholders in de omgeving. Dit doen we middels een betrokken aanpak waarbij de opdrachtgever de kaders stelt en wij binnen deze kaders invulling geven aan het project.

De binnenstedelijke situatie in het hart van Den Haag maakt het een complex project. Er is beperkt ruimte voor een bouwplaats en de aanvoer van materialen is uitdagend. Daardoor wordt er onder andere gebruik gemaakt van slimme, maar complexe technieken zoals een zogenaamde ‘natte afzinkkelder’.

Samenwerkende partijen: FRESCH Real Estate BV I Boparai Associates Architekten I Faas en Van Iterson I Groevenbeek I Akor I Kemp installatie BV I Elsenga Installatietechniek I 4Building.

Voor meer informatie over dit project of onze werkzaamheden, kunt u contact opnemen met Job Hoekstra, via 023 303 59 85 of hoekstra@4building.nl.

Job Hoekstra

“Samen naar het beste eindresultaat.”

ing. J.B. (JOB) Hoekstra
Projectleider