Project omschrijving

Corendon Village Hotel Amsterdam

Het moderne 4-sterren Corendon Village Hotel Amsterdam is een uniek hotelconcept. Het complex, bestaande uit 3 gebouwen; Plaza, Urban en Apartments beschikt over in totaal 680 prachtige kamers en appartementen en is hiermee het grootste hotel in de Benelux.
Short-stay hotel
Apartments is een short-stay hotel met 298 hotelappartementen dat huisvesting biedt voor een verblijf van maximaal 6 maanden.Het short-stay hotel heeft mooie, ruim opgezette kamers (appartementen) van 47 m2 waarbij volop aandacht is besteed aan een onderscheidend interieur. Onder meer door tapijt en karpetten toe te passen met vliegtuiggerelateerde afbeeldingen. In het gebouw zijn verder maatregelen genomen – zoals het gebruik van een warmtepompinstallatie en LED-verlichting – om aan de hedendaagse duurzaamheidseisen tegemoet te komen.
Ook de buitenzijde heeft een in het oog springende uitstraling gekregen. Zo heeft de aluminium gevel, naar een ontwerp van Studio Y architecten, een speelse vlakkenindeling die op bepaalde punten gelijkenis toont met het toetsenbord van een piano.
Onze bijdrage

“Inzicht, overzicht en uitzicht daar werken we aan.”

ing. M. (MARK) van Nierop
Projectleider  | Directievoerder