Maandag kregen zestig jongeren, starters en ‘spoedzoekers’ de sleutel van hun nieuwe flexwoning. Deze tijdelijke sociale huurappartementen van woningcorporatie Ymere zijn gebouwd in de huizenfabriek van Homes Factory en na een tocht op de dieplader, één voor één op hun plek gehesen aan de Oosterdreef in Nieuw-Vennep. Het bouwen van deze woningen heeft nog geen jaar geduurd.

Minister Hugo de Jonge was aanwezig bij deze feestelijke oplevering en heeft samen met Ymere en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer de woningen bekeken en de bewoners ontmoet.

Namens Ymere is 4Building betrokken als onafhankelijke kwaliteitsmanager. “Door het kwaliteitsmanagement houden we de betrokken bouwpartijen scherp en zetten we in op de hoogst mogelijke kwaliteit voor de bewoners”, aldus Wilbert Zuiderduin, kwaliteitsmanager bij 4Building en direct betrokken bij de oplevering van dit project. “We wensen alle bewoners veel woonplezier!”

Voor meer informatie over deze nieuwe flexwoningen, klik hier of neem contact op met Wilbert Zuiderduin via 06 – 52 77 85 86.

Meer informatie over Directievoering & Toezicht.