Nienke Averesch pakt afstudeeropdracht op bij 4Building. Ze is een studente Interior design & styling I Saxion en gaat aan de hand van het programma van eisen een inrichtingsontwerp ontwikkelen voor het nieuwe Het Schreuder College Taborstraat in Rotterdam. Het Schreuder College is in aanbouw en geeft speciaal onderwijs aan kinderen van 12 t/m 18 jaar.

In dit proces is Wilbert Zuiderduin, senior directievoerder bij 4Building, Nienke’s eerste aanspreekpunt. Ook kan ze bij de volgende personen terecht voor feedback op haar afstudeerstuk: Jeroen Maissan, vertegenwoordiger van IHub de opdrachtgever van het Schreuder College, Hans Maréchal, architect en eigenaar bij M+R interior architecture en Simone Drost, eigenaar van PLANET LAB ARCHITECTURE.

Nienke gaat de specifieke wensen voor de inrichting van speciaal onderwijs onderzoeken, vaststellen en uitwerken in een inrichtingsontwerp inclusief een voorstel voor kleur, materiaalgebruik en meer.

4Building Wilbert Zuiderduin: ”Leuk dat Nienke haar afstudeeropdracht doet bij een van onze projecten. Ze is enthousiast en ambitieus en ik heb er alle vertrouwen in dat ze een mooi en passend interieurontwerp gaat ontwikkelen voor het nieuwe Schreuder College. Samen met mijn collega’s zijn we er voor Nienke en krijgt ze tegelijk een mooie inkijk in ons werk als huisvesting- en bouwadviseurs.”

Nienke Averesch: “Ik ben erg blij dat 4Building mij de mogelijkheid biedt deze ontwerpopdracht uit te kunnen voeren. Ik ga een mooi afstudeertraject tegemoet en ben erg dankbaar voor alle input die ik nu al van Wilbert en 4Building ontvangen heb.”

Nienke Averesch pakt afstudeeropdracht op bij 4Building met Wilbert Zuiderduin

Meer informatie over de nieuwbouw van het Schreuder College.