Afgelopen zaterdag heeft onze 4 koppige FECO (feest commissie) een heerlijke BBQ georganiseerd bij “onze” Bas in de tuin. Het weer kon niet beter en de tuin was groot genoeg zodat iedereen op gepast wijze (corona) afstand kon houden.

De 4Building vlaggen hingen, de muziek stond op, drankjes lagen koud en Bas en Sander waren de BBQ masters en begonnen met een mooie grote zalm vers vanuit Scheveningen. Er waren zelfgemaakte salades, hamburgers, saté, spareribs en niet te vergeten een overheerlijk toetje!

Deze avond keken we ook terug naar dit afgelopen half jaar, een bijzondere periode door de komst van corona, maar zeker ook positief, omdat ons werk voornamelijk doorgaat en we snel nieuwe manieren hebben gevonden om effectief samen te werken. Een speciaal moment was er ook voor de drie nieuwkomers binnen 4Building; Annemieke, Alex en Kimberley, Sanne die volgende week terugkomt van haar zwangerschapsverlof en diegenen die niet meer bij ons werken, zoals Quiel en Wester en John die beiden gaan verhuizen.

Wat was het fijn om iedereen zo weer even te zien en te spreken. FECO, Bas en Welmoed bedankt!