Naast dat we met onze relaties samenwerken aan mooie projecten, geven we in onze samenwerking en contact graag ook een stukje inspiratie. Waar we voorgaande jaren verrasten met paarse tulpen of een aspergepakket, staken we het dit jaar anders in en gaven we aandacht aan ‘de waarde van ontspanning’. Door ook te ontspannen, zijn we meer in balans en komen we nog dichterbij onze doelen. Dit citaat van Lao Tzu geeft dit mooi weer; “Stilte is een bron van grote kracht”.

In het (zon)licht van de naderende zomer-stilte gaven we onze lopende opdrachtgevers daarom het 4B KUBB Spel. Dit Zweedse Werpspel is ideaal voor een luchtige zonnige middag met familie of vrienden, zorgt voor beweging en plezier en is duurzaam te gebruiken.

Om ook duurzaam om te gaan met deze zomer attentie, stuurden we de zomer attentie niet zomaar rond, maar hadden onze relaties ook de optie om het 4B KUBB Spel te doneren aan een goed doel: Stichting Make a Child Happy (sowieso doneerden we een aantal spellen).

Stichting Make a Child Happy

Stichting Make a Child Happy is een lokale welzijnsorganisatie die kwetsbare kinderen een extra steuntje in de rug geeft met leuke activiteiten, uitjes en vakanties. Totaal hebben we 12 spellen gedoneerd. De kinderen waren enthousiast en hebben er veel mee gespeeld tijdens de zomerkampen. Ook hebben een aantal kinderen een KUBB-spel gewonnen met bingo en hebben we als 4Building de kinderen getrakteerd op patatjes. Mooi dat we dit samen kunnen doen.

Meer informatie over Stichting Make a Child Happy. 

Donatie Stichting Make a Child Happy KUBB spellen