De aannemingsovereenkomst met Buko Bouwsystemen voor de uitbreiding van middelbare school Het Schoter in Haarlem is deze week ondertekend!

De uitbreiding (2.600 m2) van het bestaande gebouw heeft tot doel om alle leerlingen in één gebouw les te geven. Op dit moment vindt het onderwijs nog op twee locaties plaats. Naast de uitbreiding worden er ook functionele wijzigingen en verbeteringen in het bestaande gebouw doorgevoerd. Zo wordt het entreegebied vergroot, komt er een rechtstreekse verbinding met de nieuwe Schoter Sporthal en wordt de ventilatie in het gebouw verbeterd. De bouw start in januari 2022 en duurt ongeveer 1 jaar.

4Building begeleidt Dunamare Onderwijsgroep sinds 2019 met huisvestingsadvies, projectmanagement, bouwkostenmanagement en directievoering & toezicht.

Samenwerkende partijen: Dunamare onderwijsgroep I AGS Architects I Mul BV Ontwerpers en adviseurs I Pieters Bouwtechniek I Cauberg Huygen I Buko Bouwsystemen I 4Building

Wilt u meer weten over dit project of onze werkzaamheden, neem dan contact op met Sander de Brouwer, senior projectmanager en adviseur bij 4Building, via 06 227 64 866 of brouwer@4building.nl.