In de statige voormalige burgemeesterswoning in de Kruisstraat midden in het oude centrum van Haarlem zijn de verbouwings- en herstelwerkzaamheden in volle gang. Samen met de voorman Marc Dekker en projectleider Enrico Dudink zijn we hard bezig een eindsprint in te zetten, zodat onze opdrachtgevers voor de bouwvakantie hun appartement kunnen betrekken.

Herstelwerk kozijnen, ramen, deuren en gootlijsten

Met dank aan de inzet van aannemer Schakel & Schrale is het Italiaans Carrara marmer gearriveerd en zijn de vloerenleggers de grote zware platen aan het leggen. De oude plafonds worden daar waar noodzakelijk hersteld en de mannen van ontwerper Martijn Stuk zijn begonnen met het tegelwerk van de wanden en vloeren in de badkamer. De elektrische en werktuigkundige installaties zijn gereed voor afmontage en in de afrondende fase.

De jarenlange ervaring van timmerman Martin ten Cate komt verder goed van pas bij het vele herstelwerk van o.a. kozijnen, ramen, deuren en gootlijsten.

4Building is onderdeel van dit team en ondersteunt, begeleidt en adviseert onze opdrachtgevers wat betreft project-, contractmanagement en bouwkosten.

Team: Jens Bonnema (Schakel & Schrale), John Haamans (4Building), Enrico Dudink (Schakel & Schrale), Erik Huis (opdrachtgever), Christof Schwencke (Architect – niet op de foto), Hans Reuling (Schakel & Schrale)