Het Corona-virus toont zijn effect op ons dagelijks leven. Wij volgen en houden ons aan de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM. Ons aller gezondheid heeft de eerste prioriteit en daarom volgen wij ook de gezondheid van onze medewerkers op de voet. Gelukkig is niemand in onze omgeving besmet en is iedereen zover als we nu weten gezond en aan het werk.

We werken zoveel als mogelijk op afstand en hebben telefonisch en/of digitaal overleg. Wij nemen dit coronavirus uiterst serieus en zoeken naar veilige en passende werkvormen om onze dienstverlening voort te zetten.

Voortgang projecten

Ons kantoor is en blijft bereikbaar voor u en samen met onze projectleiders en -managers kijken we naar uw specifieke situatie en zoeken we naar veilige en passende manieren om samen te werken.

Zo vervangen we de verschillende overleggen, vergaderingen en sessies met meerdere personen, wanneer mogelijk, door videoconferencing en/of andere vormen van digitale communicatie op afstand. Bijvoorbeeld via Microsoft Teams hebben we eenvoudig contact en houden we toegang tot alle bestanden en systemen.

Zo hadden we vanochtend ook onze wekelijkse ‘Huddle’ met bijna al het personeel (18 deelnemers) en bespraken we zo ieders projecten, prioriteiten en wie waar kan helpen en ondersteunen.

Ook in deze situatie zijn we er voor u en gaan we onderzoeken hoe we op een veilige en passende manier onze samenwerking kunnen voortzetten. Samen is het sleutelwoord, want alleen samen zorgen we ervoor dat dit virus beheersbaar blijft.

Contact opnemen
Heeft u vragen over dit bericht, onze maatregelen of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon, bel naar 023 – 303 59 85 of mail naar info@4building.nl.

4Building Directie | Bas van Eijndhoven, Philip Wenneker en Kees Regelink