Dit jaar is vliegend gestart met een ruime portefeuille projecten en leuke nieuwe vragen. Zo werken we bijvoorbeeld met het team aan de uitbreiding van VO-school Het Schoter in Haarlem en begeleiden we de bouw van het nieuwe Moeder- en Kindcentrum van het Haaglanden Medisch Centrum (HMC). Andere voorbeelden van projecten zijn de vernieuwing van het Universitair Medisch Centrum Utrecht en de bouw en oplevering van het nieuwe Holland Casino Utrecht.

Bouw mee aan onze groeiende onderneming

Naast deze lopende projecten zijn er het afgelopen kwartaal weer een groot aantal nieuwe projecten bijgekomen. Mede door deze groei en onze ambitieuze doelstellingen, bieden we ruimte voor nieuwe betrokken collega’s.

“Kies voor ruimte, uitdaging en verantwoordelijkheid en bouw mee aan onze groeiende onderneming.”

We dagen onze medewerkers inhoudelijk uit om onze projecten voor opdrachtgevers tot een succes te maken. Daarin stimuleren we de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers en de teams om 4Building slagvaardiger en toekomstgericht te houden. In onze bedrijfsstructuur is ruimte om door te groeien en bij geschiktheid ook partner te worden.

Onze vacatures

Ondernemende Kostenadviseur
Vanwege het naderende pensioen van Kees Regelink, medeoprichter en partner bij 4Building, zijn we op zoek naar een gedreven, ambitieuze en ondernemende kostenadviseur. Wil jij werken aan projecten in uitdagende omgevingen als Schiphol, TATA, ASML of UMCU? Ben jij de financiële architect, sparringspartner en bewaker van deze en andere projecten? Kom dan ons team versterken. Bekijk hier de vacature.

Senior Huisvestingsadviseur
Wil jij samen met en voor opdrachtgevers huisvestingsvraagstukken inrichten én oplossen? Kom dan ons team versterken als Senior Huisvestingsadviseur en werk aan toongevende projecten bij o.a. Paleis Soestdijk, Defensie en Universitair Medisch Centrum Utrecht. Bekijk hier de vacature.

Medior Huisvestingsadviseur
Kan jij complexe behoeften en ambities voor onze opdrachtgevers vertalen naar heldere startdocumenten? Kom dan ons team versterken als medior huisvestingsadviseur. Bekijk hier de vacature.

Adviseur Aanbesteden & Contracteren
Vind jij het leuk om te adviseren bij het inrichten van bouwproject-organisaties? Om opdrachten te formuleren voor adviseurs en aannemers? Om de markt te benaderen en bouwopgaves aan te besteden en te contracteren? En eventueel zelf ook leiding te geven aan projecten? Kom dan ons team versterken als adviseur aanbesteden en contracteren. Bekijk hier de vacature.

Projectleider
Zelfstandig of met hulp van een junior projectleider stuur jij ontwerp- en uitvoeringsteams aan van projecten in de utiliteitsbouw. Jij bent de spil tussen alle samenwerkende partijen en werkt zo aan het beste eindresultaat voor onze opdrachtgevers. Juist die dynamiek tussen de verschillende partijen, projecten en sectoren maakt deze functie zo interessant. Kom ons team versterken als projectleider. Bekijk hier de vacature.

Meer informatie

Voor meer informatie over ons bedrijf bel +31 (0)23 303 59 85 of stuur direct een email met je motivatie en cv naar werken@4building.nl.

4Building groeit

Deze foto is gemaakt voor corona.