Deze maand liep Fauve Elshout haar “snuffelstage” bij 4Building. Fauve is 17 jaar en zit in Havo 4 van het Kennemer Lyceum in Overveen. Ze heeft interesse in architectuur, bouwprojecten en renovaties en liep daarom drie dagen met ons mee om te zien of dit vak inderdaad iets voor haar is.

“Ik heb een hele leuke stage gehad bij 4Building.”, begint Fauve. “Philip had een mooi, vol en divers programma voor mij opgesteld. Het verbaasde mij dat ik al echt mee mocht naar zoveel verschillende projecten en dat ik zelfs al een beetje mocht meewerken. Deze stage heeft veel impact op mij gemaakt en ik weet nu zeker dat ik later dit soort werk wil doen.”

“We bezochten de bouw van het FENIX museum, de muziekschool en het Schreuder College in Rotterdam. Ik ging mee naar het Oldenhove project in Bloemendaal, een programma van eisen sessie bij het Food Center Amsterdam, een ontwerpteamoverleg over het nieuwe cultuurcentrum Ridderkerk en naar een bouwkostenoverleg in een ziekenhuis in Den Haag. Iedereen onwijs bedankt voor jullie openheid en betrokkenheid. Ik heb mij heel welkom gevoeld.”

Meer informatie over het werken bij 4Building.