Met veel toewijding en plezier heeft Kees Regelink (66) in 2009 met Bas van Eijndhoven en Philip Wenneker het bouwadvies- en managementbureau 4Building opgericht. Nu na 13 jaar maakt hij ruimte voor de volgende generatie. Kees is uitgetreden als partner en heeft de aansturing van de bouwkostenafdeling aan Frank Rijbroek overgedragen.

“Met trots kijk ik naar ons bedrijf 4Building en geniet van wat het bedrijf geworden is. Een hecht team van 24 adviseurs op het gebied van Bouwkosten, Aanbesteden, Projectmanagement en Huisvestingsadvies. Met een goed gevoel kan ik een stap terug doen, maar stoppen doe ik nog niet. Ik blijf als kostenadviseur werken aan de projecten voor onze opdrachtgevers,” zegt Kees Regelink.

Over 4Building

4Building is een onafhankelijk advies- en managementbureau op het gebied van huisvesting, vastgoed en bouwprojecten. Met betrokken projectmanagers en adviseurs zorgen wij voor resultaat door verbinding, sturing en een gestructureerd ontwerp- en bouwproces. Dat kunnen we van het eerste idee tot en met de laatste steen.

Wij worden enthousiast van complexere publieke en private utiliteitsprojecten, zoals bedrijfsgebouwen, sportcentra, ziekenhuizen, hotels, onderwijsgebouwen. En werken voor opdrachtgevers als o.a. Paleis Soestdijk, ASML, Corendon, Noordwest Ziekenhuis, Dulon College, Holland Casino en UMC Utrecht.

Voor meer informatie over onze aanpak en projecten, kunt u contact opnemen met Frank Rijbroek via 06 20 96 70 14 of rijbroek@4building.nl.

Kees Regelink treedt uit als Partner Frank Rijbroek neemt aansturing bouwkosten team over

v.l.n.r. Joseph Tjong-Ayong, Hugo van Keulen, Kees Regelink, Philip Wenneker, Frank Rijbroek, Bas van Eijndhoven en Alex Klijn.

Meer informatie over bouwkostenadvies en bouwkostenmanagement.