Het Dulon College heeft de ambitie om een nieuw onderwijsgebouw te ontwikkelen dat beter past bij hun onderwijsvisie. Verder is het huidige schoolgebouw toe aan vernieuwing en wordt er daarom gekeken naar de mogelijkheden om te renoveren, nieuw te bouwen of een combinatie van deze twee.

Toekomstgericht mbo-onderwijs in een duurzaam en dynamisch gebouw

In de nieuwe huisvesting zijn functionele en technische duurzaamheid belangrijke eisen. Het streven is naar een gebouw dat net als het onderwijs toekomstbestendig is en kan inspelen op de toekomstige ontwikkelingen. In dit nieuwe onderwijsgebouw dat in 2023 opgeleverd wordt, krijgen verschillende afdelingen van het Dulon College onderdak.

Startbijeenkomst ontwerpteam

De startbijeenkomst met het Dulon College en alle leden van het ontwerpteam heeft al plaatsgevonden en 4Building is in dit project betrokken als kostenadviseur. In deze rol bewaken we het budget voor de opdrachtgever en adviseren we het ontwerpteam.

Voor meer informatie over dit project, kunt u contact opnemen met Frank Rijbroek, senior bouwkostendeskundige bij 4Building.

Foto: Dulon College

Dulon College Groot