Joseph Tjong-Ayong treedt toe tot het bouwkostenteam van 4Building als kostendeskundige. De 27-jarige ingenieur kwam van de TU Eindhoven en via de TU Delft vorig jaar op interim basis bij 4Building en blijft om zich verder te ontwikkelen als allround bouwkostendeskundige.

“Door de uitbreiding van onze orderportefeuille hebben we Joseph aangetrokken in ons team. Hij is een jong en ambitieus technisch ingenieur. Hij is leergierig, communicatief sterk en heeft de capaciteit om uit te groeien tot een complete bouwkostendeskundige.”, aldus Frank Rijbroek, senior bouwkostendeskundige bij 4Building.

Kostendeskundige met BIM ervaring

“Joseph Tjong-Ayong is precies een jaar geleden bij 4Building op interim basis begonnen als kostendeskundige. In dit vakgebied wordt er steeds meer gebruik gemaakt van BIM modellen. Joseph weet de data uit deze modellen juist te analyseren en vertaalt deze gegevens met het team naar heldere kostenramingen voor onze opdrachtgevers. Al snel bleek zijn toegevoegde waarde voor onze organisatie en onze klanten, we zijn blij dat hij nu ook echt helemaal deel uitmaakt van ons team.”

Bouwkostenmanagement bij 4Building

Het bouwkostenteam van bouwadviesbureau 4Building geeft u financieel houvast, ondersteunt u bij prijsonderhandelingen, beheerst uw bouwkosten en bewaakt uw budget – van het eerste idee tot de laatste steen.

Voor meer informatie over bouwkostenmanagement klik hier of bel 023 – 303 59 85.

Joseph Tjong-Ayong 4Building Bouwkostenmanagement