In Zwijndrecht komt een nieuw kindcentrum. De eerste mijlpaal is gevierd toen de wethouder de symbolische eerste paal heeft geslagen. Naar verwachting is de nieuwbouw in het tweede kwartaal van 2024 klaar. Onderwijsgroep OZHW en Yes! Kinderopvang verheugen zich op de samenwerking in het nieuwe pand. Het nieuwe gebouw krijgt een open, duurzame en moderne uitstraling. Hier starten straks heel wat kinderen uit Zwijndrecht met veel plezier hun toekomst.

4Building is als integraal projectmanager verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van het nieuwe kindcentrum, de tijdelijke huisvesting voor twee onderwijslocaties en de sloop van het bestaande onderwijsgebouw.

“In nauwe samenwerking met Margot Guikers en Ronald Frijhoff managen we het hele proces van ontwikkeling tot oplevering. We zorgen voor een naadloze samenwerking tussen alle betrokken partijen en houden daarbij altijd de einddoelen voor ogen. Door onze expertise en ervaring op het gebied van projectmanagement, bouwtechniek en duurzaamheid, zorgen we ervoor dat het nieuwe kindcentrum niet alleen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, maar ook op tijd en binnen het budget wordt opgeleverd.”, aldus de betrokken 4B projectleiders Ron van der Ham en Nicky van Leeuwen. “We zijn trots dat we deel uitmaken van dit bijzondere project en kijken uit naar de voltooiing.”

Meer informatie over het nieuwe kindcentrum.

Meer informatie over de rol en werkzaamheden van 4Building.

Samenwerkende partijen
Onderwijsgroep OZHW I Gemeente Zwijndrecht I OBS De Twee Wieken I Yes! Kinderopvang I RoosRos Architecten I Nelissen Ingenieursbureau B.V. I H4D Raadgevend Ingenieurs B.V. I ZRi I Van Groningen Sloopwerken B.V. I Aannemingsbedrijf Middelwateringbouw B.V. I Van Dijnsen Installatietechniek I 4Building

Voor meer informatie over dit project of onze werkzaamheden, neem contact op met Ron van der Ham via, 06 167 59 629 of ham@4building.nl.