Zorgorganisatie Amstelring wil de oude locatie Bornholm (Hoofddorp) met nieuwe ideeën op wonen en ondersteunen opnieuw ontwikkelen. Een nieuwe woonomgeving die breekt met het traditionele beeld en uitvoering van de verpleeghuis- en zorghuisvesting. Een nieuw concept dat uitgaat van een nieuwe vorm van ondersteunend wonen.

4Building begeleidt Amstelring met het verkennen, bespreken en concretiseren van deze ambitie in een visie op menswaarde & ondersteuning, uitgangspunten en een programma van eisen. Ook rekenen de bouwkostendeskundigen van 4Building de plannen door in een bouw- en investeringsbegroting om inzicht, sturing en grip te houden op de kosten.

“We zijn trots om Amstelring te helpen in dit inspirerende traject. Samen met de wijk, bewoners, medewerkers zorg, behandelaren, mantelzorgers en vrijwilligers werken we aan een inclusief en toekomstbestendig woon(zorg)centra in het Holmkwartier. Een nieuwe hoogwaardige woon- en zorgwijk”, aldus Bas van Eijndhoven, huisvestingsadviseur en partner bij 4Building.

Voor meer informatie over dit project of onze werkzaamheden kunt u contact opnemen met Bas van Eijndhoven via 06 100 89 969 of eijndhoven@4building.nl.