4Building adviseert Hawthorne Gardening Company bij de herhuisvesting van de bedrijfsactiviteiten van haar merken Gavita en Agrolux. Gavita en Agrolux zijn marktleiders en wereldwijde leveranciers van assimilatieverlichting voor de professionele tuinbouwsector en binnenteelt. Zij bedienen haar klanten vanuit Nederland, Canada, Rusland, Oekraïne en Noorwegen. Een aantal vestigingen in Nederland gaan naar een nieuwe plek op Schiphol Rijk / Rozenburg en 4Building adviseert Hawthorne bij de volledige inrichting van dit nieuwe bedrijfspand met ca. 10.000m2 productiefaciliteit/warehouse en ca. 2.000m2kantoor.

Nieuwe bedrijfspand gavita

De projectleider voor dit project is Ron van der Ham. Ron is 41 jaar, komt uit Nieuw-Vennep en heeft zo’n 20 jaar ervaring als projectontwikkelaar en projectleider in zowel het bedrijfsmatige vastgoed als de woningbouw (nieuwbouw en renovatie). Ron is per 1 juli actief bij 4Building om dit herhuisvestingsproject te begeleiden. Samen met het team van 4Building zorgt Ron dat Hawthorne op de gewenste datum weer operationeel zal zijn in het nieuwe bedrijfspand.

Doortastende aanpak 4Building

Door het relatief korte tijdsbestek waarin dit project gerealiseerd moet worden is een scherpe planning en doortastende aanpak met korte lijnen tussen de klant en 4Building essentieel. Het Programma van Eisen is bekend en de ontwerpfase wordt nu doorlopen, zodat straks het nieuwe bedrijfspand naar tevredenheid van de klant op maat is ingericht en zij met veel plezier de groei van hun organisatie en merken kunnen voortzetten.

Gavita en Agrolux zijn merken van Hawthorne Gardening Co., wereldwijd de grootste leverancier van tuinbouw-, organische, hydrocultuur- en verlichtingsartikelen.

Voor meer informatie over dit project, neem contact op met Ron van der Ham via ham@4building.nl of 023 – 303 59 85.