4Building is genomineerd voor de Ondernemingsprijs Haarlemmermeer en Schiphol 2023.

“We zijn trots op deze nominatie voor ondernemersprijs Haarlemmermeer 2023! Wat in 2009 klein begon is uitgegroeid tot een mooi en energiek bedrijf met leuk team adviseurs! Soms even terugkijken en genieten 🙏, aldus Bas van Eijndhoven, partner en senior huisvestingsadviseur van 4Building.”

Ondernemingsprijs Haarlemmermeer en Schiphol

Met 18.000 bedrijven die samen 155.000 werkplekken bieden, is Haarlemmermeer een echte ondernemersgemeente. Geen wonder dus dat Haarlemmermeer al jaren nummer één staat in de lijst van economisch sterkste vestigingslocaties in Nederland die ieder jaar door weekblad Elsevier wordt uitgebracht. De Ondernemingsprijs Haarlemmermeer en Schiphol draagt bij aan dit ondernemersklimaat. Dat doet het door drie bedrijven voor te dragen die zich weten te onderscheiden van de rest en op hun eigen manier bijdragen aan de economische bloei van Haarlemmermeer en Schiphol. De winnaar wordt op vrijdag 8 december bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse MeerBusiness Gala.

Criteria 

Om genomineerd te worden voor de ondernemingsprijs moet een bedrijf aan een aantal criteria voldoen. De 5-koppige jury kijkt naar zaken als: lokale inzet, ambities op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en een duidelijke strategie en visie. Alle drie genomineerde bedrijven voor de ondernemingsprijs voldoen aan deze criteria en wisten zich daarnaast op hun manier te onderscheiden van de bedrijven die de nominatie niet binnen wisten te slepen.

4Building

Genomineerd voor de Ondernemingsprijs Haarlemmermeer & Schiphol 2023 is 4Building uit Nieuw-Vennep. Dit onafhankelijke advies- en managementbureau op het gebied van huisvesting, vastgoed en bouwprojecten begon in Leimuiden met 4 personen die elkaar op de werkvloer hadden leren kennen. Een jaar na de oprichting was het team al uitgebreid naar 10 personen. Inmiddels bestaat het bedrijf uit 24 enthousiaste projectmanagers en adviseurs en is in september een tweede kantoor in Zwolle geopend passend bij de verdere uitbreiding van het bedrijf. Het team pakt graag complexe private en publieke utiliteitsprojecten op en werkt voor opdrachtgevers zoals Corendon, Erasmus Universiteit, Holland Casino, ASML, Schiphol en UMC Utrecht.

4Building heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. Men vindt het belangrijk om, naast het werk in projecten, maatschappelijk actief betrokken zijn. Dat doet men bij 4Building op verschillende manieren: het bedrijf ondersteunt sociale projecten, evenementen en onderzoek met (geheel of gedeeltelijk) belangeloze inzet. Ook sponsort men sportinitiatieven van medewerkers.

Bij 4Building is er veel oog voor de jeugd en dus voor de toekomst. Contact met studenten en onderwijsinstellingen is voor het bedrijf zeer belangrijk. Het bedrijf pakt dan ook vol overgave haar verantwoordelijkheid in het (mede) opleiden en inspireren van de volgende generatie(s) projectmanagers en adviseurs. Dat doen ze door voorlichting te geven op scholen, mee te werken aan studentenprojecten en het bieden van stages en afstudeerplaatsen.

De andere twee genomineerden zijn Van Beem Buitenleven en DJ Middelkoop.

Lees hier het hele artikel op HC Nieuws.nl. 


4Building genomineerd voor Ondernemersprijs Haarlemmermeer 2023
Winnaar Ondernemersprijs Haarlemmermeer en Schiphol 2022.