4Building nam op 8 december 2023 tijdens het MeerBusiness Gala de prijs in ontvangst voor genomineerde van de Ondernemersprijs Haarlemmermeer en Schiphol 2023.

Haarlemmermeer is met 18.000 bedrijven die samen 155.000 werkplekken bieden een echte ondernemersgemeente en staat op nummer één in de lijst van economisch sterkste vestigingslocaties in Nederland die ieder jaar door weekblad Elsevier wordt uitgebracht.

In aanloop naar de prijsuitreiking was er al veel publiciteit door lokale media en MeerBusiness die de drie genomineerden voorstelden. Naast 4Building waren Van Beem Buitenleven en DJMiddelkoop genomineerd. De jury kwam op bedrijfsbezoek en we hebben speciaal voor het gala een bedrijfsvideo opgenomen.

Criteria voor nominatie

Om genomineerd te worden voor de ondernemingsprijs moet een bedrijf aan een aantal criteria voldoen. De 5-koppige jury keek naar zaken als: lokale inzet, ambities op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en een duidelijke strategie en visie. Alle genomineerde bedrijven voor de ondernemingsprijs voldeden aan die criteria en wisten zich daarnaast op hun manier te onderscheiden van de bedrijven die de nominatie niet binnen wisten te slepen.

Juryrapport en winnaar

De jury heeft 4Building beoordeeld met de bijzondere kenmerken: speler van formaat, maatschappelijk betrokken en de gebruiker wordt gehoord.

Verder zeiden ze over ons:

“4Building is een goede werkgever die niet alleen heel toekomstgericht is, maar ook een grote maatschappelijke focus heeft. Daarnaast is het bedrijf op het gebied van advies en management een belangrijke landelijke speler. Bij 4Building wordt de eindgebruiker, de expert wat betreft het toekomstig gebruik van een pand, bij het ontwerpproces betrokken. De kennis van de student, patiënt of de medewerker wordt hier optimaal benut.”

“DJMiddelkoop heeft de Ondernemersprijs 2023 gewonnen. Wij hebben de prijs voor genomineerde in ontvangst genomen. Een prijs waar we als team erg trots op zijn.”, zegt Bas van Eijndhoven, huisvestingsadviseur, projectmanager en partner bij 4Building.

Lees hier meer over onze nominatie voor de Ondernemersprijs Haarlemmermeer en Schiphol 2023.

Prijs genomineerde Ondernemersprijs Haarlemmermeer en Schiphol 2023 4Building