Woonzorgcentrum Het Uiterjoon in Scheveningen is grootschalig gerenoveerd en geschikt gemaakt voor kwalitatieve en hedendaagse zorg. 4Building was namens Respect als adviseur verantwoordelijk voor de voorbereidingen en realisatie van deze renovatie. Van ambitie tot inhuizing.

Het vorige gebouw was sterk verouderd en aan renovatie toe. Het nieuwe Uiterjoon is energiezuinig en heeft comfortabelere woonruimtes. De zogeheten leefcirkels geven de bewoners van de psychogeriatrische afdelingen, afhankelijk van de individuele situatie, zoveel als mogelijk bewegingsvrijheid om van Het nieuwe Uiterjoon te genieten. “We zijn trots op het eindresultaat en wensen alle medewerkers en bewoners van Het nieuwe Uiterjoon veel werk- en woonplezier!”, aldus directievoerder Mark van Nierop bij 4Building.

In Het nieuwe Uiterjoon zijn 128 wooneenheden voor mensen met een langdurige 24-uurszorg behoefte (WLZ) en 24 vrije sector huurappartementen waar ouderen zelfstandig wonen en toegang hebben tot thuiszorg.

Lees hier meer over dit project.

Samenwerkende partijen: Respect Wonen Zorg Welzijn I Prent-Landman architecten BNA I Bureau Broersma Ingenieurs en bouwadvies I Wolf Dikken Adviseurs I ZRi | Weboma I 4Building.

Impressies: Respect Wonen Zorg Welzijn

Opening Het Uiterjoon Scheveningen Lintje knippen