Passend bij de groei van het bedrijf, breidt bouwadvies- en managementbureau 4Building zijn werkveld actief uit naar Noord- en Oost-Nederland. “Met het 4Building team in Zwolle kunnen we de kwaliteit en bereikbaarheid voor onze opdrachtgevers in Noord- en Oost-Nederland nog beter borgen”, zegt Bas van Eijndhoven, huisvestingsadviseur en partner bij 4Building.

Versterking regionale aanwezigheid

De kwartiermakers van de vestiging in Zwolle zijn Jody Boogaard en Job Hoekstra. 4Building bestaat uit deskundige adviseurs op het gebied van planontwikkeling, huisvesting en bouwkosten, en gedreven projectmanagers bij het ontwerp- en bouwproces. “Onze kracht is juist betrokkenheid, we werken doelgericht en hebben korte lijntjes in het goed afhechten van zaken.”

Voor meer informatie over de werkzaamheden en projecten van 4Building, neem contact op met Jody Boogaard via 06 145 91 042, boogaard@4building.nl of Job Hoekstra via 023 303 59 85, hoekstra@4building.nl. Binnenkort starten we ook met kennissessies vanuit Zwolle met bestaande relaties en geïnteresseerde nieuwe lokale partijen. Nu al interesse?

4Building Zwolle Team

v.l.n.r. Philip Wenneker, Jody Boogaard, Job Hoekstra en Bas van Eijndhoven.

Recente projecten van 4Building.