De eerste stappen zijn gezet voor onze nieuwe opdrachtgever: revalidatiecentrum Klimmendaal. In de afgelopen weken zijn vanuit de organisatie verschillende vertegenwoordigers betrokken bij de gebruikerssessies voor de actualisatie van het Strategisch Huisvestingsplan (SHP) Klimmendaal. In deze sessies is onder leiding van 4Building gewerkt aan meerdere onderwerpen en thema’s. In deze sessies gaat het bijvoorbeeld over capaciteiten, netwerk en locaties (zie foto) of over samenwerking & innovatie. In een van de sessies komen ook zachtere waarden als uitstraling en beleving aan bod.

Strategisch HuisvestingsPlan Revalidatiecentrum Klimmendaal

Na het verzamelen van informatie uit de sessies is door Klimmendaal en 4Building in een eerste aantal scenario’s verkend op welke manieren betaalbare huisvesting kan aansluiten bij de strategische visie en een aantal bestaande knelpunten zo snel mogelijk kan oplossen. We verwachten na de zomer vervolgstappen te maken naar concretere uitkomsten.

Bedankt alle Klimmendalers voor jullie positieve feedback, reacties en goede energie. Op naar mooie nieuwe stappen!

Revalidatiecentrum Klimmendaal biedt met 650 specialisten revalidatiezorg op 14 locaties in de regio Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.

Wilt u meer weten over dit project of onze aanpak? Neem contact op met Bas van Eijndhoven, huisvestingsadviseur & partner bij 4Building of Sanne van Bekkum, sr. huisvestingsadviseur bij 4Building.